Sen Sergio Ramos vinnare skickar Real Madrid till toppen av La Liga
نوشته شده توسط : Alisa

Zinedine Zidane lovordade hans Real Madrid sida för att komma igenom ett test spel med Real Betis vinner med 2-1 på Bernabeu på söndag. Vem annars? Sergio Ramos återigen vara matchwinner för Real Madrid. Real Madrid kaptenen hade Billiga Fotbollströjor görs i de sista minuterna för att säkerställa Real Madrid vinna.

Barcelona föll mot Deportivo tidigare under söndagen och Real Madrid hade därmed chansen att gå upp i serieledning i La Liga när man tog emot Real Betis. Nu alla vita Real Madrid tröja plats den första platsen i La Liga tabellen.

I den 25:e minuten tog gästerna ledningen. Målvakten Keylor Navas stod för en jättetavla när han fumlade in Tonny Sanabrias skott i mål. Costa ricanen såg ut att ha kontroll på bollen men när han skulle greppa den slog han in den i eget mål. Fem minuter före pausen hittade Marcelo in med ett fint inlägg till Cristiano Ronaldo som dök fram och nickade in 1-1.

Cristiano Piccini drog på sig sitt andra gula kort i den 78:e minuten och fick lämna planen. Kort därefter skulle Real Madrid ta ledningen. Sergio Ramos, som gjorde ett mål och tvingade fram ett självmål mot Napoli i veckan, klev fram igen och nickade in 2-1 till Real.

Real Madrid är nu två poäng före Barcelona i La Liga, med en match mindre spelad.